(''( 'o')'')Welome to Beby Amoy Pages (''( 'o')'')

By: Beby Amoy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Aug-2008 07:05 Email | Share | Bookmark
Jawapan Tag dari Znrina

Saya pn xdela kreatif n inivatif cm geng2 yg len..maklumla,br mencuba dlm bidg fp ni..lbh2 lg dgn curi2 gn kt opis..so, phm2 jela erk busu..

Saya pn pertama kali di tag gak sbb saya tak der rmai geng kt fp ni..sume suke main fs je..

1) What were doing 5 years ago?
Hmm..ms2 umor dlm 18,xslp ms2 tgh study sem1 kt KPTM KL..mmg sush gile siot study kt sn..dhla amik subjek sains kom,rs nk pch kpla tau..lbh2 lg ms kt kl 2, mmg sume brg mhl2..tp bes n enjoyla sbb jmp geng2 yg 1 kpl n bes cm Bai, Fae, Aniz, Putey n mcm2 lg..duit loan pn ms2 joli je xigt dunia..last2 sush nk byr blik n blaja kt poly..

2) What are 5 things on your to-do list for today?
Arini bz, mcm2 nk kn wat..lbh2 lg bl aku dh submit srt resign smlm..so kn setlekn la sume kje aku..
>>report tok event
>> filing sume form2 yg nk di submit
>> balik kang nk angkt n lipt bj lak
>> pas2 nk kms2 sket blik2
>> pas2 nk anta msg kt mak ayah aku..windu diaorg.

** kalo iktkan lbh dr 5**
3) What are 5 snacks your enjoy?

coklat
kacang nyan nyin
wafer coklat
ntahla erk..time2 cmni xley nk pk scra wars lak

4) What are 5 things you would do if your were a billionaire?
alamak, td aku dh taip bkn main pjg lg tetibe je hlg..plek tol akuler
>> 1st skali aku nk improve n baiki dri aku ni cm aku nk amik lesen kte blja smpai pndai,pas2 aku nk amik kls bhs asing cm bhs cina (rmai igt aku cine),improve my english, pas2 nk amik kls mekp n amik sjil skali sbb aku mmg mint bab mekap2 ni.
>>2nd,aku nk setle sume htg piutang aku ni cm MARA,PTPTN n sumela.pning kpla aku pk sume htg ni tau..
>>3rd,aku nk bg sket kt mak ayah aku.aku xnk mak aku niaga lg pnt2,ayah aku bwk teksi.bia diaorg dok umh rht n relax je cm dlm honeymoon
>>pas2 aku nk bwk mak ayah aku g umrah n hji
5) What are 5 jobs you've have?

Aku ni byk keje..tapi keje merepek jer..saje suke2 cari pengalaman dan pengetahuan.. cuma kerja yang terakhir itu jelah yang sebenarnya nama kerja hehe

Masa lepas PMR - Kerja kilang biskut..suke makan biskut..dapat makan biskut free hehe..dapat gaji pertama beli radio...

Masa lepas SPM - Kerja kilang kat Taman Merdeka...sebulan jer..pastuh kat Jaya Jusco jadi promoter yang kuat mengulau hehehe semua guard kenal aku kuat ngulau...bukan ape pasal aku suke tgk tv..citer best masa tu...tak nak ketinggalan..

Masa lepas STPM - Tolong mak&baba berniaga, Cyber Cafe, 7-eleven...tak lama...kejap jer...saje cari pengalaman dan kawan

Nak serius - Kerja kat Pustaka Fajar..jual buku..segala macam buku...tak sampai setahun pasal ada kes bini dia cemburu...hehehe sbb aku cun sgt masa tu

Dapat kerja kat Pantai Medivest sebagai pembantu sumber manusia keje sampai 5 tahun..paling lama dlm hidup aku...

Sape nak tag ek...ok yang tersenarai ni ler...nak bagi keje gumah hehehe...

1) Beby Amoy http://bebyamoy.fotopages.com
2) Yulie http://elveeraa.fotopages.com
3) Zalifah http://zalifahjaja.fotopages.com
4) Kak Jue http://juemeg.fotopages.com
5) Little Mama http://littledorange.fotopages.com




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net